Украина +38 095 007 73 57
Россия +7 916 968 03 00
e-mail: vbalayan@mail.ru
e-mail: tvdocfilm@gmail.com
Фильм "Ностальгия по оконному стеклу" приглашен для участия в Хельсинском фестивале

http://www.hlef.fi/?lan=fi&sec=1


Foxoff -sarjan ilmoittautumista on jatkettu
10.10.2011 asti.
National competition!


Tulosta ilmoittautumiskaavake ja lähetä sen mukana 2 kpl dvd-kopioita osoitteeseen:
Suomen elokuvakontakti
Pohjoisranta 20 B 23
00170 Helsinki
Foxoff-kaavake


Säännöt


HLEFissä huipputuomaristo

Tuomaristo koostuu nimekkäistä elokuva- ja taidealan sekä media-alan ammattilaisista. Dokumenttisarjaa tuomaroivat ohjaaja/tuottaja Jouko Aaltonen sekä toimittaja Minna Joenniemi, fiktioelokuvien sarjaa ohjaaja Ville Jankeri ja ohjaaja/käsikirjoittaja Selma Vilhunen. Kokeellisen sarjan kuratoi mediataiteilija Harri Larjosto ja sarjan tuomareina toimivat Ars Fennica -voittaja taiteilija Anssi Kasitonni sekä taiteilija Maria Duncker. FoxOff-sarjaa tuomaroivat toimittaja Maria Veitola ja kuvataiteilija Jani Leinonen. Animaatiosarjan tuomareina toimivat käsikirjoittaja Leo Viirret, elokuvaohjaaja/käsikirjoittaja Liisa Helminen sekä mediataiteilija Markus Renvall.


Kettupäivät on nyt Helsingin lyhytelokuvafestivaali

Juhlimme viime vuonna Suomen elokuvakontaktin 40-vuotissyntymäpäiviä. Pohdimme juhlahumussa, mitä tällaisen iän saavuttaminen tarkoittaa. Totesimme Suomen elokuvakontaktin järjestämän festivaalin saavuttaneen aikuisuuden ja olevan samalla valmis uudistumaan.

Tänä vuonna yhdistämme uutta ja vanhaa. Nimenmuutos on symboli uudistumiselle. Helsingin lyhytelokuvafestivaali tarjoaa hyväksi todettuja kilpailusarjoja, huippuja maailmalta sekä kohtaamispaikan tekijöille ja yleisölle. Uutuutena tarjoamme mm. yhteistyössä KAVAn kanssa toteutetut Klassikko-lyhytelokuvanäytökset Orionissa. Myös klubitarjontamme on tänä vuonna rikkaampi. Olemme vuoden mittaan tehneet työtä lyhytelokuvien puolesta, osa työstä on löytää yhteistyökumppaneita ja muutamat klubeistamme syntyvätkin yhteistyöprojekteina. Iltatapahtumissammekin on mahdollista katsoa elokuvaa ja jakaa ajatuksia elokuvasta kiinnostuneiden kanssa.

Te tekijät ja yleisö olette keskiössä. Uudistumisella pyrimme tarjoamaan entistä paremman festivaalin teille. Palautteenne ja kokemuksenne ovat meille arvokas kehitystyön pohja.

Terveisin,
festivaalijohtaja Elina Rislakki

 

 
< Пред.   След. >
 
© 2008 Персональный сайт Валерия Балаяна